Het project ,

Nu kan ik mij voorstellen dat er mensen zijn die vraagtekens zetten bij mijn project . Laten we eerlijk zijn , aan de ene kant begrijp ik dat best . Je hebt een half jaar lang actie gevoerd , je bent naar Brazillie geweest en deze jongeren iets gegeven waarvan ze in hun stoutste dromen nooit van hebben kunnen dromen. En dan kom je terug en je besluit door te gaan , door te gaan met het ondersteunen van deze groep. Een groep die notabene aan de andere kant van de wereld zit.  

Maar deze jongeren hebben het verdiend om gesteund te worden . Vergeet niet dat het jongeren zijn wiens leven beheerst word door de armoede. Ik denk dat die jongeren best wel een idee hebben over hun toekomst . Maar het is nog maar de vraag of ze dat idee ooit zullen zien uitkomen. En dat alles door dat ene stomme woord ( Armoede ).

Mijn project moet er toe bijdrage dat deze jongeren vertrouwen krijgen in hun toekomst. Mijn project houd ik dat ik persoonlijk investeer in hun toekomst , door dingen voor hun te kopen en in dit geval op te sturen naar Rio Branco . Ja daar zijn kosten aan verbonden , dat begrijp ik maar al te goed. Maar deze actie zal er hopelijk toe bijdragen dat ze vertrouwen krijgen en houden in de medemens.

Ik knok voor deze jongeren en zal zolang me dat gegeven is blijven doen.

Lucas Baros ( voorzitter van de vereniging uit Rio Branco ) met een aantal vrijwilligers van de vereniging .

Lucas Baros ( voorzitter van de vereniging uit Rio Branco ) met een aantal vrijwilligers van de vereniging .

Meest recente reacties

20.09 | 21:17

Wilfried, in de ware zin van het woord ben je geen missionaris, maar wel een man met een echte missie. We zijn heel trots op onze neef. Ga zo door kerel, je bent goed bezig, ga zo door!

14.02 | 10:52

Een mooi gebaar om scouts te helpen in andere landen. In Brazilie is in oprichting een nationale organisatie van oud-scouts en oud-gidsen die de Scouting in Brazilie gaan ondersteunen waar mogelijk.

Deel deze pagina