les Agenda

Vrijdag         01 - 06 - 2022 

Dinsdag        05 - 07 - 2022

Donderdag    07 - 07 - 2022

Inleiding

In 2023 wil ik mijn vierde reis maken naar de amazone in Brazilie .  Deze reis zal ik waarschijnlijk niet alleen maken . Een paar leidinggevende vanuit Scouting raalte hebben aangegeven om met mij mee  te willen naar Rio Branco . Maar een kennis van de Portugese taal is iets wat ik in mijn eerdere reizen wel gemist heb. Ik probeer dus mijn kennis een beetje op te krikken , de taal te leren   En dat doe ik in Zwolle bij Tahon Talencentrum . Ik ben er nu ruim een half jaar mee bezig. Ik geef toe dat ik er nog lang niet ben. Maar de aanhouder wint !! 

De lessen

Ik probeer altijd twee keer in de week naar Zwolle te gaan , wat soms door mijn werk niet altijd lukt. Ik werk in ploegendiensten, en heb soms ook best een druk leventje . DE tijd ontbreekt in mijn soms druk bestaan. 

Een les bestaat uit een uur gramatica via de pc , en een half uur persoonlijke begeleiding.  Voor 10 lessen betaal ik 225 euro . Een investering dat wel , maar wel een investering die zich naar mijn mening weer terug gaat verdienen.

Meest recente reacties

20.09 | 21:17

Wilfried, in de ware zin van het woord ben je geen missionaris, maar wel een man met een echte missie. We zijn heel trots op onze neef. Ga zo door kerel, je bent goed bezig, ga zo door!

14.02 | 10:52

Een mooi gebaar om scouts te helpen in andere landen. In Brazilie is in oprichting een nationale organisatie van oud-scouts en oud-gidsen die de Scouting in Brazilie gaan ondersteunen waar mogelijk.

Deel deze pagina