🙂 Mijn naam is Wilfried Kleine Schaars . Geboren in de maand mei in Wijhe . Ik ben dus een stier volgens het sterrenbeeld. Bijgelovig ben ik niet . Ik vind het wel leuk om bv voorspellingen te lezen die gaan over het sterrebeeld stier.

🙂 Ik woon nu al ruim 30 jaar in Raalte .  Raalte is een dorp in het oosten van Nederland en word ook wel de parel van Salland genoemd.

😋 Heb ik werk ? Ja ik werl bij een bedrijf wat eieren verwerkt voor de levensmiddelen industrie. Het bedrijf verwerkt ruim 10 miljoen eieren in  de week .  En ik eet per dag zeker twee eieren

😀 Heb ik een relatie ? Nee jo , ik ben vrijgezel . Nu weet ik zeker dat alle vrouwen achter deze knappe vent blijven aanlopen. Kinderen heb ik dus ook niet. 1 keer in de week naar scouting heb ik tig kids onder mijn hoede . En na anderhalf uur lever ik ze keurig netjes weer bij hun ouders af , heb ik weer mijn eigen leventje terug.

😎 Ik zit bij twee koren , het koor Viva Voce in Raalte en het Wijhe 's Mannenkoor. Deze stem mag gehoord worden.

😮 Ben ik actief ??  Ik heb nog wel tijd voor mezelf hoor . Alhoewel ....... even kijken hoor , Actief bij het Rode Kruis , scouting , twee koren , actief binnen de RK kerk in raalte. O ja ... Moet thuis ook zelf eten koken , de was doen , stofzuigen .....

🤔 Oke ja ik drink wel eens een biertje en sinds een jaartje rook ik ook weer. Niet gezond natuurlijk , maar ik geniet wel van het leven. Ik blijf er ook positief in staan

Meest recente reacties

20.09 | 21:17

Wilfried, in de ware zin van het woord ben je geen missionaris, maar wel een man met een echte missie. We zijn heel trots op onze neef. Ga zo door kerel, je bent goed bezig, ga zo door!

14.02 | 10:52

Een mooi gebaar om scouts te helpen in andere landen. In Brazilie is in oprichting een nationale organisatie van oud-scouts en oud-gidsen die de Scouting in Brazilie gaan ondersteunen waar mogelijk.

Deel deze pagina